بستن

علل درد دنده در بارداری + روش های درمان




علل درد دنده در بارداری

اگر قبل از بارداری به سلامت خود توجه نکنید درد دنده ممکن است خطرناک باشد


بارداری بدن شما را تغییر می دهد. برخی از تغییرات می تواند برای جنین خطرناک باشد، در حالی که بعضی ها می توانند برای مدت زمان کوتاهی نگران کننده باشند. یکی از این دردها درد دنده است که در طول سه ماهه سوم به وجود می آید. در حالی که درد عوارض جانبی ندارد، محل درد می تواند باعث اضطراب شما شود.

درد دنده در بارداری چگونه است؟


درد دنده در بارداری به شکلی است که احساس می کنید دنده های شما در حال تغییر مکان هستند. در این حالت در منطقه احساس درد می کنید و درهنگام نشستن، خم شدن یا خم شدن به جلو درد احساس می کنید. همچنین هنگام سرفه، نفس عمیق، خنده، یا عطسه احساس درد می کنید. درد ممکن است در زمان های مختلف ظاهر شود، و شدت آن نیز از قابل تحمل به غیر قابل تحمل متفاوت است. معمولا درد دنده به مادر و جنین آسیب نمی رساند. درد و ناراحتی بعد از تولد نوزاد به طور خودکار از بین می روند.


در هفته های آخر بارداری، زمانی که نوزاد تقریبا آماده است، ممکن است احساس کنید در قسمت فوقانی شکم فضایی برای جنین وجود ندارد. همانطور که رحم رشد می کند و به اندام های داخلی فشار وارد می کند، در دنده ها درد تجربه می کنید.

درد معمولا در پایان سه ماهه دوم بارداری و در طول سه ماهه سوم، تا زمانی که نوزاد شروع به فرود در ناحیه لگن به سمت پایین می کند، احساس می شود.


چه زمانی درد دنده خطرناک است؟


اگر قبل از بارداری به سلامت خود توجه نکنید درد دنده ممکن است خطرناک باشد. هر گونه مشکلات مزمن که قبل از بارداری وجود داشت در طول بارداری بدتر می شود:

درد زیر دنده راست می تواند نشانه ای از اختلالات هپاتولوژیک باشد (که شامل بیماری های کبدی، التهاب کیسه صفرا و پنومونی راست روده).


درد زیر دنده چپ می تواند نشانه زخم، گاستریت، اختلالات دستگاه گوارش، پنومونی سمت چپ و فتق دیافراگم باشد.

ممکن است دلایل دیگری برای درد دنده در دوران بارداری وجود داشته باشد.


علت درد دنده در بارداری چیست؟


در حقیقت، در حین بارداری، ممکن است دچار درد شدید شوید.


1. رشد کودک و رحم:


هنگامی که کودک رشد می کند، رحم گسترش می یابد و فضای بیشتری را در رحم می گیرد. به مرحله ای می رسیم که تمام اعضای بدن به سوی دنده ها فشار می آورند، فشار عضلات را ایجاد می کنند و تنفس دشوار می شود. کسانی که جنین های بزرگتر دارند، در طول بارداری بسیار مستعد به شکستگیهای دنده هستند.


2. حرکات جنین و موقعیت داخل رحمی:


موقعیت و حرکات جنین فشار ثابتی بر روی دنده ها ایجاد می کند که  باعث ناراحتی و درد در دنده ها می شود (تكان خوردن جنين در بارداري از چه هفته ای؟). فرکانس حرکات هر روز افزایش می یابد، سخت تر و قوی تر می شود. همچنین، موقعیت جنین فشار بیشتری بر روی قفسه سینه ایجاد می کند و باعث درد می شود.


3. افزایش سایز سینه:


همانطور که سینه ها رشد می کنند، وزن افزایش می یابد (جلوگیری از افزایش وزن در بارداری ) فشار بیشتری بر روی قفسه سینه و دنده ها وارد می شود. این حالت نه تنها وضعیت شما را تغییر می دهد، بلکه باعث می شود شانه ها به سمت پایین بیایند و باعث درد در دنده ها و پشت می شود.


4. عفونت های دستگاه ادراری:


درد دنده یکی از عوارض جانبی UTI است (عفونت ادراری در بارداری). همانطور که عفونت ادراری به سمت کلیه ها گسترش می یابد، باعث سوزش و افزایش دفعات ادرار و درد و ناراحتی در دنده ها می شود.


5. تغییرات هورمونی:


هورمون های آرامش دهنده و پروژسترون بر تمام عضلات، رباط ها و مفاصل لگن و ستون فقرات تاثیر می گذارند. بنابراین، این دردها در نهایت به قفسه سینه و پشت منتقل می شود. برخی از دلایل دیگر برای درد دنده در دوران بارداری عبارتند از:

- ضایعات و آسیب های ناشی از شکستگی دنده
- فتق دیسک ستون فقرات، که همچنین به عنوان یک دیسک تلقی می شود
- آرتروز
- استئوكندروزیك، شرطی كه بر پیشرفت رشد استخوانی تأثیر می گذارد
- اختلال اسکلتی عضلانی
- مایالژی یا درد عضلانی
- تومور بدخیم در قفسه سینه
- درد های مختلف در قلب ناشی از انفارکتوس میوکارد و ایسکمی

صرف نظر از اینکه چه چیزی باعث آن می شود، درد دنده نباید نادیده گرفته شود. با پزشک خود صحبت کنید تا مطمئن شوید که این درد بی ضرر است.


علل درد دنده در بارداری

درد دنده در بارداری بعد از پایین آمدن رحم در هفته های آخر بارداری از بین می رود



 
چه زمانی برای درد دنده  باید به دکتر مراجعه کنید؟


معمولا در مراحل آخر حاملگی درد دنده را تجربه می کنید. اگر علایم زیر را همراه با درد دارید با پزشک خود مشورت کنید:
- حالت تهوع
- سردرد
- سرگیجه

درد دنده در بارداری معمولا بعد از پایین آمدن رحم در هفته های آخر بارداری از بین می رود. همانطور که به زمان زایمان نزدیک می شوید، فضای موجود در شکم افزایش می یابد و فشار دنده ها کاهش می یابد.


چه چیزی می تواند باعث کاهش درد دنده در بارداری شود؟


اگرچه هیچ درمانی برای این درد وجود ندارد، می توانید اقداماتی برای تسکین موقتی انجام دهید.


1. لباس های گشاد بپوشید:


از پوشیدن لباس های تنگ اجتناب کنید زیرا فشار را افزایش می دهند و درد کمر را تشدید می کنند. لباس های گشاد به نفس کشیدن راحت کمک می کنند. همچنین از سوتین سفت استفاده نکیند زیرا بر قفسه سینه فشار وارد می کند کنید.


2. به پشت تکیه دهید:


هنگامی که به پشت تکیه می دهید درد دنده کاهش می یابد. این حالت همچنین فشار سینه های سنگین را از بین می برد. کشش به پشت فضای شکم را گسترش می دهد و موجب کاهش فشار عضلات قفسه سینه می شود.


3. از بالشت برای حمایت استفاده کنید:


از بالشت استفاده کنید تا فشار وارد شده به دنده ها کاهش یابد.


4. استراحت کنید:

به مدت طولانی در حالت نشسته یا ایستاده باقی نمانید. راه بروید و یا از ورزش های آرام لذت ببرید.


5. دریافت ماساژ:


از همسر خود بخواهید پهلوها و قسمت دنده را ماساژ دهد تا به کاهش استرس و تنش عضلانی کمک کند.


6. حمام آب گرم:


دوش گرم، عضلات دردناک را تسکین می دهد و آرام می کند. این تسکین درد دنده را کاهش می دهد.


7. ورزش:

از تمرینات سبک مانند یوگا و شنا لذت ببرید.


آیا می توانید از درد دنده در بارداری جلوگیری کنید؟

بله، در برخی موارد، با فعال بودن و انجام تمرینات خفیف، می توانید از درد دنده جلوگیری کنید. ورزش از افزایش اضافه وزن جلوگیری می کند که می توانید به کاهش درد دنده کمک کند. همچنین باید رژیم غذایی متعادل بخورید و یک شیوه زندگی سالم داشته باشید.

در طول بارداری ممکن است عوارض جانبی داشته باشید. اگر درد شدید یا ناگهانی دارید، باید با پزشک مشورت کنید. آنها علت را تعیین می کنند و درمان مناسب را پیشنهاد می دهند. داروهای مسکن درد را بدون مشاوره با پزشک خود مصرف نکنید، در فعالیت بدنی شدید شرکت نکنید و به شکم فشار وارد نیاورید.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/9/29     
تعداد مشاهده :4448

نکات اساسی در مورد مانیکور ناخن در بارداری



مانیکور ناخن در بارداری,مانیکور در دوران بارداری,خطرات مانیکور ناخن در دوران بارداری

مانیکور و پدیکور می‌توانند یک شیوه عالی برای رهایی از استرس و تنش باشند


مادرها در دوران بارداری حساسیت بسیار بالایی نسبت به کارهایی که قبل از این هیچ دغدغه‌ای نداشتند پیدا می‌کنند و این حساسیت‌ها محدود به غذاهایی که می‌خورند یا ورزش‌های روزانه نیست. استفاده از لوازم آرایشی بخشی از زندگی زنان شده است و در دوران بارداری هم موضوع آرایش می‌تواند به یک دغدغه تبدیل شود. در این مطلب به طور دقیق‌تر مانیکور کردن در دوران بارداری را بررسی می‌کنیم تا ببینیم آیا بی‌‌ضرر است یا نه و باید به چه صورتی انجام شود.


مسائل زیادی وجود دارند که در دوران بارداری باید در موردشان فکر کرد اما پرسش شماره اول این است که آیا این کار بی‌خطر است؟ این پرسش قطعا به مسائل زیادی در زندگی ما اشاره می‌کند، از غذا، ورزش و روابط زناشویی گرفته تا حتی عادات زیبایی و آرایشی شامل مانیکور ناخن‌ها و پدیکور (pedicure) یا مراقبت از سلامتی دست و پا را در برمی‌گیرد.


برخی از خانم‌ها یک برنامه مرتب برای مانیکور کردن ناخن‌ها یا پدیکور دست و پایشان دارند. اما در مقابل کسانی هم هستند که این کارها را گاهی اوقات انجام می‌دهند مثلا وقتی می‌خواهند در مراسم خاصی حاضر شوند. مانیکور و پدیکور می‌توانند یک شیوه عالی برای رهایی از استرس و تنش حتی به میزان اندک باشند.


بسیاری از بانوان در سه ماهه سوم بارداری خود برای پدیکور به سالن‌های زیبایی مراجعه می‌کنند زیرا در این دوره کوتاه کردن ناخن‌ها توسط خودشان کار دشواری است. خواه برای مرتب کردن و آرایش ناخن‌ها و خواه به منظور رفع زائده‌های کنار ناخن‌ها به سالن مراجعه کرده باشید، هدف شما این است که ازحضور خود در این محیط لذت ببرید و نگرانی نداشته باشید.


به طور خلاصه پاسخ مثبت است یعنی مانیکور و پدیکور کردن ناخن‌ها در دوران بارداری بی‌خطر محسوب می‌شود. هرچند جزئیاتی در رابطه با انجام این کارها وجود دارد که ممکن است در مورد شما صادق باشد و این‌ها بستگی دارند به اینکه شما به کدام سالن زیبایی مراجعه کنید و چه کسی این خدمات زیبایی ناخن را به شما ارائه دهد.


 

۵ نکته اساسی در رابطه با مانیکور کردن بی‌خطر ناخن‌ها در دوران بارداری


همه سالن‌های زیبایی در نحوه کار یا مدیریت با هم یکسان نیستند بنابراین مسائل بیشتری که باید در هنگام دریافت خدمات زیبایی ناخن مد نظر بگیرید شامل موارد زیر می‌شود:


وضعیت تهویه سالن


سیستم تهویه نصب شده در سالن زیبایی ناخن امر مهمی است زیرا اگر مواد شیمیایی دیگری در محیط موجود باشند که برای مشتریان دیگر سالن به کار می‌روند شما ممکن است این مواد شیمیایی را به طور خودکار تنفس کنید.


شما باید هوای تازه برای تنفس داشته باشید. اقلامی که در این رابطه تاثیری ندارند شامل پنکه‌های رومیزی کوچک، اسپری‌های مخصوص هوا و سایر اقلام موجود در سیستم تهویه است که صرفا کار چرخش هوای درون سالن را انجام می‌دهند. پنجره‌های باز، میزهای مخصوص مانیکور که دارای سیستم تهویه داخلی به سمت بیرون هستند و سیستم‌های خاصی که گردوغبار و بخارهای شیمیایی هوا را به بیرون از سالن می‌فرستند جزو بهترین گزینه‌ها برای تازه کردن هوای محیط سالن محسوب می‌شوند. اگر اطلاع ندارید که سالنتان از کدام سیستم تهویه استفاده می‌کند در این مورد از آن‌ها سوال کنید.


مانیکور ناخن در بارداری,مانیکور در دوران بارداری,خطرات مانیکور ناخن در دوران بارداری

مانیکور و پدیکور کردن ناخن‌ها در دوران بارداری بی‌خطر محسوب می‌شود

 

از خوردن یا آشامیدن در سالن‌های زیبایی خودداری کنید


خوردن یا آشامیدن در حین حضور در سالن زیبایی عامل دیگری برای قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی به کاررفته در سالن است حتی اگر این مواد در خدمات درخواستی شما استفاده نشده باشند.


در مورد نوع مواد شیمیایی استفاده شده سوال کنید


کارکنان سالن زیبایی ناخن یا مالک آن باید بتواند به طور دقیق به شما توضیح دهند که از چه نوع مواد شیمیایی در خدمات زیبایی ارائه شده به شما استفاده می‌شود. خدمات مختلف زیبایی از انواع مواد شیمیایی نظیر آستون (acetone)، تولوئن (toluene)، فرمالدهید (formaldehyde) و غیره بهره می‌گیرند.


شما می‌توانید از خدماتی که در آن‌ها محصولات مورد تردید شما از جهت بی‌خطر بودن استفاده شده است خودداری کنید و همچنین می‌توانید از کارکنان سالن بخواهید تا برگه تاییدیه بی‌خطری مواد شیمیایی ثابت به کار رفته در خدماتشان (MSDS) را به شما نشان دهند. این برگه اطلاعات مربوط به خطرات معمول استفاده از هر کدام از این مواد شیمیایی را به شما ارائه خواهند کرد.


از مانیکور فاقد مواد شیمیایی استفاده شود

اگر در این مورد دچار تردید هستید می‌توانید از کارکنان سالن بخواهید تا از هیچ نوع مواد شیمیایی روی ناخن‌های شما استفاده نکنند. همچنین می‌توانید لاک و لوسیون مخصوص خودتان را همراه بیاورید.


زمان مراجعه به سالن زیبایی ناخن


این موضوع به ۲ عامل بستگی دارد که یکی از آن‌ها زمانی از روز است که برای رفتن به سالن زیبایی انتخاب می‌کنید و دیگری نقطه زمانی است که بارداری شما در آن قرار دارد. اگر واقعا نگران این موضوع هستید پس هرگز در سه‌ماهه نخست بارداری به سالن‌های زیبایی مراجعه نخواهید کرد زیرا این زمانی است که قرار گرفتن بالقوه در معرض مواد شیمیایی بیشترین خطر را برای نوزادتان در پی دارد و درمورد زمانی از روز که برای رفتن به سالن انتخاب کرده‌اید بهتر است از مسئولین سالن بپرسید که آیا راهی است که بتوانید اوایل روز مراجعه کنید تا از در نوبت ماندن طولانی و مواجهه با مشتریان زیادی که ممکن است درخواست انجام خدمات دیگری نیز داشته باشند جلوگیری شود.


بررسی میزان خطرپذیری شما


به خاطر داشته باشید که سالن‌های زیبایی ناخن به طور مرتب توسط مسئولین بهداشت جهت اطمینان یافتن از پاکیزگی و رعایت مسائل بهداشتی مورد بازرسی قرار می‌گیرند. شیوه کار هر سالن اندکی با بقیه فرق دارد اما تجهیزات مخصوص زیبایی ناخن باید بین مراجعات مشتریان استرلیزه و میکروب‌زدایی شوند.


شما ممکن است متوجه شوید که تجهیزات ساخته شده از جنس آهن، درست مثل تجهیزات پزشکی  دربسته‌های مهر و موم شده قرار دارند. همچنین باید به خاطر داشته باشید در صورتی که محیط سالن توسط مواد ضد عفونی کننده تمیز شده است یا در فضای آن مواد شیمیایی بالقوه خطرناک وجود دارد نباید هوای سالن را تنفس کنید.


هنگام محاسبه میزان خطر باید دانست که تنها چند روش برای اندازه‌گیری میزان خطر قرارگرفتن در معرض مواد شیمیایی وجود دارد. این روش‌ها شامل تشخیص نوع مواد شیمیایی استفاده شده، مقدار استفاده شده از هر کدام از این مواد و نیز تعداد دفعات استفاده از آن‌ها و وضعیت تهویه محیط  می‌شود.


خطرپذیری بالاتر برای کارمندان سالن


بزرگ‌ترین خطر مواد شیمیایی استفاده شده در مانیکور متوجه کارکنان و کارکنان سالن‌های زیبایی است که به طور مداوم در معرض این مواد شیمیایی قرار دارند. اگر باردار هستید و همزمان در یک سالن زیبایی ناخن کار می‌کنید پس باید بدانید که این موضوع کاملا متفاوت از مانیکور کردن خودتان در دوران بارداری است. علائم هشدار دهنده برای تمام افرادی که در معرض مواد شیمیایی قرار داشته‌اند این است که در طول حضورشان در سالن احساس خواب‌آلودگی یا سرگیجه دارند هرچند باید گفت که احتمال بروز این علائم بسیار پایین است اما مراقبت‌های لارم را به طور جدی‌تری باید در نظر داشته باشید.


مانیکور کردن در دوران بارداری با رعایت نکاتی که گفته شد ضرری ندارد و حتی می‌تواند به کاهش استرس کمک کند. تنها خطر اساسی مانیکور کردن در دوران بارداری استفاده از مواد شیمیایی و تنفس گازهای حاصل شده است که با اجتناب از آنها خطری متوجه مادر و فرزندش نخواهد بود.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/8/22     
تعداد مشاهده :4415



ورزش بارداری

انجام ورزش بارداری درست مثل تمرین های قبل از یک مسابقه ماراتن، بدن را آماده می کند

وقتی به سه ماهه سوم بارداری خود می رسید و کم کم به روز به دنیا آوردن بچه نزدیک می شوید، نیاز دارید تمرینات و ورزش هایی را در برنامه روزانه تان بگنجانید. این ورزش ها عضلاتی را تحت تاثیر قرار می دهند که از آن ها در پروسه ی سخت به دنیا آوردن نوزاد استفاده خواهید کرد. انجام ورزش بارداری درست مثل تمرین کردن های قبل از یک مسابقه ماراتن، بدن شما را آماده و همه چیز را ساده تر می کنند.

در اینجا سه مورد ورزش بارداری آسان و پایه ای را به شما معرفی می کنیم :

۱ ) بچه را بغل کن 


next

گرد آورنده : irsanat.com :( پیمان محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1396/4/08     
تعداد مشاهده :4404



پیشگری از عوارض کمبود ید

کمبود ید موجب بزرگ شدن غده تیروئید و در نتیجه باعث تورم در گردن می شود

 رئیس مرکز تحقیقات ریزمغذی های پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: پایش 12 استان کشور نشان می دهد که زنان باردار و شیرده به کمبود ید خفیف تا متوسط مبتلا هستند.

وجود ید برای سنتز هورمون های تیروئید اهمیت اساسی دارد؛ در حقیقت غده تیروئید مصرف کننده اصلی ید در بدن است و کمبود آن به اختلالاتی در کار تیروئید منجر می شود.

دکتر حسین دلشاد افزود: میانگین ید در ادرار زنان باردار و شیرده 150 میکروگرم در لیتر است که متأسفانه در جمعیت مورد مطالعه این متغیر حدود 95 میکروگرم در لیتر بود. این موضوع نشان می دهد که میزان ید دریافتی این گروه ها از جامعه کم است.

وی، میانگین ید مورد نیاز روزانه زنان باردار و شیرده را 250 میکروگرم اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه بخشی از ید دریافتی جذب مادران و جنین در حال رشد شده و بخشی دیگر از طریق ادرار دفع می شود، اگر میانگین ید اداری این گروه از جامعه 150 میکروگرم باشد، نشان می دهد که آنان ید کافی را دریافت کرده اند.

دلشاد ادامه داد: با سعی و تلاش 3 دهه اخیر، اختلال های ناشی از کمبود ید، کل جامعه به جز زنان باردار و مادران شیرده برطرف شده و میزان ید دریافتی آنان به جز این قشر به حد مطلوب رسیده است.



next

گرد آورنده : irsanat.com :( رزیتا )
تاریخ ارسال :  1396/3/31     
تعداد مشاهده :4397

۶ راز معجزه آسا برای پسردار شدن


راههای پسردار شدن,روشهای پسردار شدن

بیشترین احتمال پسردار شدن، از ۲۴ ساعت قبل از تخمک گذاری تا ۱۲ ساعت بعد از آن است

 

این روش ها بسیار کم هزینه اند و فقط با تغییرات خاص در بدن خانم ها به پسردار شدن کمک می کند:


استرس کمتر برای پسردار شدن
شغل پدر بچه  به شدت در فرزند آوری زوج تاثیر دارد.  آمار ها نشان می دهند احتمال پسردار شدن در افرادی که در محیط های استرس زا  کار می کنند و  در معرض آلودگی های مختلف مانند دود سیگار یا کشیدن سیگار هستند، کمتر است. مثلا شغل هایی مانند رانندگی، تکنیسین های کارخانه های بزرگ و حتی خلبان ها که دائما در استرس اند بیشتر دختردار می شوند.


اندازه گیری PH بدن
بدن هر انسانی PHخاصی دارد که با عوامل مختلف مانند بیماری ها، مواد غذایی و خصوصیات ژنتیکی تغییر می کند. معمولا ساختار بدن بیشتر حالت اسیدی دارد اما اسپرم ها بیشتر در محیط های قلیایی زنده می مانند. اما سوال اینجاست که محیط بدن و به خصوص ناحیه تناسلی شما قلیایی است یا اسیدی؟ این کار با خریدن دستگاه اندازه گیری PH امکان پذیر است که در داروخانه ها قابل دسترسی است. احتمال پسردار شدن در محیط های قلیایی بیشتر است.

next

گرد آورنده : irsanat.com :( محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1396/2/15     
تعداد مشاهده :3918
دیگر مطالب مرتبط با موضوع : بارداری و زایمان


آخرین مقالات ارسالی

دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 105
تاریخ :1403/2/08
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.